Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Προς τον αξιότιμο κύριον ΤΤΡ


Αξιότιμε κύριε ΤΤΡ με θλίψη και οδύνη ανέγνωσα την πρόκληση από του φόρουμ σας ως προς τον Σεβασμιώτατο . Θέλω να δεχτείτε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου για τις δύσκολες στιγμές που περνάτε . Όμως σας καλώ να διασώσετε έστω και τα τελευταία ψήγματα αξιοπρέπειας που σας έχουν απομείνει . Εσείς κατά δήλωση κοντράκιας και Porschάκιας, ιδρυτής κοντροφόρουμ, με τους περισσότερους υποταχτικούς που είχε ποτέ κοντράκιας, με ανθρώπους που κατ επάγγελμα και κατά συνήθεια σας κωλοσφωγγίζουν, εσείς που δίνατε την Porsche σε δουλικούς σας προσκυνητάδες να κάνουν βόλτες, εσείς που μεθοδεύσατε την απομάκρυνση από τα φόρουμ των αμφισβητιών σας, έρχεστε τώρα και προκαλείτε ένα σεβάσμιο πρόσωπο που έχει υπηρετήσει τα 996ΤΤ όσο κανένας άλλος στον κόσμο με αυτοκίνητο ΆΛΛΟΥ ! Τι έγινε κύριε ΤΤΡ και προκαλείτε με τα αυτοκίνητα ΆΛΛΩΝ ; Πάψατε να είστε κοντράκιας μετά την ανατίναξη ; ή μήπως μεταπηδήσατε στην θέση του μάνατζερ ; και αν ναι γιατί μανατζάρετε τον οίκο 9ff και όχι τον ΤΤΡ από τον οποίον προέρχεστε ; Ίσως βέβαια να είστε κολητός του ιδιοκτήτου του εν λόγω 9ff και λόγω του ότι είναι πολυάσχολος είπατε να τον εξυπηρετήσετε τον άνθρωπο . Αλλά αυτό αποτελεί κατάντια για κάποιον που έχει μάθει στην ζωή του να τον γλύφουν τα δουλικά του .
Όπως βλέπετε αξιότιμε κύριε ΤΤΡ σας αντιμετωπίζω με όλον τον σεβασμό που σας αρμόζει και δυστυχώς έρχομαι στην δύσκολη θέση αυτή γιατί κανένα από τα κωλοσφόγγια που σας περιβάλουν δεν έχει το θάρρος να σας επιστήσει την προσοχή ότι ίσως σφάλετε .

24 σχόλια:

  1. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA κόπηκα από τα γέλια !!!
    Τι έγινε ρε ΤεΤεΠε άλλα μας έλεγες, θυμάσαι την συνηθισμένη ερώτηση εσύ τι έχεις ; με δανεικά αρχίδια ; Μέσα στο πρόγραμμα είναι οι ζημιές γιατί κατάπιες τα αρχίδια σου μέγα κοντρέρ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pes ta....Esu re anuparkte karagiozi TTP ti amaxi mpourdelo exeis?E?Me ta podia pas.Geloie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hταν καποτε κοντρερ και τον εγλυφαν ολοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. autos pou legetai 997 TTP se ena allo forum?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΤεΤεΠες είναι παλιός κοντρέρ, μόνο που άλλος έφτιαχνε τα αυτοκίνητα του, άλλος τα οδηγούσε αλλά αυτός ήταν κοντρέρ .
    Είχε τόσο μεγάλο ψώνιο να το παίζει κοντρέρ που ίδρυσε και φόρουμ το streetdragster.gr . Μάζεψε κάτι παιδάκια με καλή διάθεση να τον γλύφουν και τα έκανε mods . Βέβαια για το κωλοσφόγγισμα του ΤεΤεΠε είχαν ως αντάλλαγμα να επινοούν και να γράφουν κόντρες που τους παρουσίαζαν ως ήρωες, πάντα έκαναν την ανατροπή ... Η ποιότητα του φόρουμ είχε πέσει υπό το μηδέν, greeklish με ακατανόητη σύνταξη, παιδαριώδεις σκέψεις, ψέματα, μπαν κλπ . Το ψέμα πήγαινε σύνεφο αρκεί να δοξάζεται ο ΤΤΡ και οι αβανταδόροι του .
    Πρώτος από όλους ο ΤΤΡ είχε αλαζωνική συμπεριφορά και ήταν προσβλητικός απέναντι σε όλους, οι δε μοντς κατέφευγαν σε πουστιές για να τον προστατεύουν από τυχόν απαντήσεις(ο ένας μάλιστα κατασκεύασμα ΤΤΡ υποψιάζομαι ότι είναι ομοφυλόφιλος αφού για χατήρι του δεσμού του υποτιθέμενου μηχανολόγου έκανε τα αδύνατα δυνατά για να με μπανάρουν) .
    Ο καιρός κυλούσε κανονικά μέχρι την απρόοπτη σύμφωνα με την ασχετοσύνη του ανατίναξη . Ο 'ασχετος κατάφερε να ανατινάξει το 997ΤΤ ! Αφού ντρόπιασε την λέξη Porsche, κάνοντας κακή χρήση κατάφερε να το σπάσει . Παρά την προσπάθεια να αποκρύψει το γεγονός δεν μπόρεσε . Έκτοτε όχι μόνο δεν κάνει κόντρες αλλά κατήντησε να προκαλεί με τα αυτοκίνητα των άλλων ...
    Γιατί άραγε δεν πάει με το δικό του ;
    Θυμάται μήπως που αποκαλούσε όλον τον κόσμο μπανιστά και ανύπαρκτο ; Πως γίνεται αισθητή η ύπαρξή του τώρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλος αν ήταν στοιχειωδώς σωστός θα προκαλούσε με το 996 9ff και όχι με 997 9ff .
    Ο πρίφημος Pietz τι έγινε άραγε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ara einai enas kwstas me to nickname 997 ttp swsta?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γράψε το email σου εδώ στα σχόλια να σου στείλω το δικό μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δοξα τω θεω καλα ειναι ο ανθρωπος, προοκαλεσε κιολας τον Ελιοτ . Αλλα οχι με το δικο του 997, με ενος τυπου που πολυ θα ηθελα να μας πει ο κυριος ΤΤΡ απο που τον ξερει .
    Κωστη στην φυλακη τον γνωρισες τον τυπο με το μαυρο 9ff TR1000 ; Τελικα εισαι πολυ ξεφτιλας που επεσες τοσο χαμηλα, λιγα σου σερνει ο yellowbird ...
    Λυπαμαι για την καταντια σου να προσκυνας καποιον επειδη εχει 9ff . Ειναι γνωστο το ηθος του Ελιοτ σε ολους τους πορσακηδες πολλα χρονια, εισαι τοσο χαλασμενος ανθρωπος που απο τον φθονο που τρεφεις για τον Ελιοτ ανετρεξες για βοηθεια εκει που δεν επρεπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kala apo logia o ttp einai protos
    kseri mono na koiroidebi tous pantes kai den blepei ta halia tou,

    kala mas ta les yellow bird,kai liga ipes!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Thpdwris APR to prokalese to 9ff 1000 gia mia kontra 0-400 kai to 9ff kolwse !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10:07 ξέρεις κάτι για τον ιδιοκτήτη του 9ff TR1000 ? Το έχουμε δει στο ρεκόρ ταχύτητας 392km/h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10:25 καλυτερα να μην ξερεις . Βρωμαει πολυ η υποθεση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες!Πές μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι..Μπράβο Κωστάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Mages ton kseftilisate ton TTP poly gustarw einai me diafora o pio antipathitikos anthrwpos stis kontres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Myristike thn pswlia pou erxetai apo S3 0-400 kai apo Sylvia kai egine kalo paidi ... Tha fane pali tis kolwnes toys ta 9ff kai tha ginoyn kai aytoi kala paidia ... Ektos an spasoyn pali ta 9ff opws persi poy den prolabename tis anatinakseis ... poly sali kai oysia mhden .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Re min eiste afelhs! To 9ff me ta 100 aloga kai ta 392 teliki ta thelei o xasiklis gia na ksefeugei apo tous mpatsous otan ton kynigane xaxaxaxaxa! To paizane magkes kai theoi mexri pou irthe to S3 kai tous erikse 1 kolwna apo to pouthena!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ψυχραιμια παίδες....Ψυχραιμία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. to aspro irthe.....rithmistike sto karafla.....kai proxtes tetarti vradi efage tria kena apo to mavro 9ff tou xippy....
    to mavro einai pleon 906troxo sto karafla
    to aspro einai 870

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. tora den glitonoyn apo to s3 tou taki

    ΑπάντησηΔιαγραφή