Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

PORSCHE : Πεδίο εξέλιξης οι αγώνες και οι πίστες


Επειδή γίνεται μεγάλη κουβέντα για τις εκπληκτικές δυνατότητες του GT-R το οποίο προβάλεται και όχι άδικα ως ανταγωνιστής της 911 turbo σας παραθέτουμε αυτό το βίντεο όπου δείχνει την ιστορία και της αρχές της PORSCHE για διαρκή εξέλιξη μέσω των αγώνων . Στον τομέα αυτό απλά δεν υπάρχει καμία σχέση και επαφή με Nissan-Datsun .

2 σχόλια:

  1. den einai eksofreniko omos, tosa xronia agonon k texnognosias, na tsalakonontai apo ena neokopo nissan? Ti na tous kano tous agones k tous titlous ama xanei pantou apo ena amaksi me paromoies prodiagrafes k xoris ixnos istorias?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λέω και τα ξαναλέω παρότι με θλίβουν ... Στον βωμό του υπερκέρδους και της αισχροκέρδειας η Porsche δεν ενσωμάτωσε τις εξελίξεις που μπορούσε στο 997 turbo και έτσι απέκτησε ανταγωνιστή ένα ντάτσουν . Χτυπητό παράδειγμα ότι μέχρι το 2009 ξεστόκαρε tiptronic 5τάχυτα της Mercedes στα 997 turbo ενώ το VAG είναι μπροστά στα DSG . Δηλαδή ενώ είχαν την τεχνολογία δεν θεώρησαν σκόπιμο να την ενσωματώσουν στο 911 turbo, προτίμησαν τα κέρδη ξεστοκάροντας αναχρονιστικά tiptronic .

    ΑπάντησηΔιαγραφή