Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Audi TTRS PORSCHE 997 Turbo Lamborghini Gallardo Nissan GT-R Mitsubishi EVO X SUBARUWRX STI στα χιόνια








Δεν είναι φτιαγμένα για να πηγαίνουν στα χιόνια αλλά το Autobild τα δοκίμασε εκεί . Τα αποτελέσματα σε κλειστή διαδρομή στο χιόνι έχουν ως εξής :
1. Porsche 911 Turbo - 1:02,70
2. Audi TTRS - 1:06,55
3. Nissan GTR - 1:07,49
4. Lamborghini Gallardo Spyder - 1:09,39
5. Subaru WRX STi - 1:09,62
6. Mitsubishi Lancer EVO - 1:10,00
Να σημειωθεί ότι το GT-R υπερθερμάνθηκε στον δεύτερο συνεχόμενο γύρο .

10 σχόλια:

  1. mono sta xionia xanei to GTR apo to 997 turbo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai alla katafernei k yperhtermenetai meta to proto gyro epishs sta xionia lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eίναι γνωστό το θέμα που έχουν τα GTR με την υπερθέρμανση της μετάδοσης, όλοι οι βελτιωτές τοποθετούν μεγαλύτερα ψυγεία για το κιβώτιο . Δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα και το ATESA κεντρικός συμπλαίκτης-μπλοκε διαφορικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. diladi stin ellada posi iperthermansi tha ixan?eleos...stin arktiki anevase thermokrasia...to rimadi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται ακόμη με το GT-R? εκπλήσομαι! Κάποια στιγμή θα ξυπνήσει και ο Έλληνας... τελευταίος βέβαια, αλλά θα ξυπνήσει. Θα ξυπνήσει και θα καταλάβει ότι η Porsche 997 TT που θεωρεί πιό αργή κοστίζει 220-250 χιλιάρικα και πουλάει 10 φορές περισσότερο από το "γρήγορο" GT-R που κοστίζει 100 χιλιάρικα. Ο κόσμος δεν είναι χαζός διεθνώς... ο Έλληνας όμως ζώο γενήθηκε, ζώο θα πεθάνει και μια ζωή θα τρέφει αντιπάθεια προς το ακριβό, μέχρι να κερδίσει στο λαχείο... τότε πουλάει το EVO ή το καίει και παίρνει Porsche... αυτά τα αργά αυτοκίνητα που υποτίθεται ότι εκτελούνται από το GTR!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Έλληνας είναι εφετζής και φιρμάκιας για αυτό πάντα θα πληρώνει παραπάνω να αγοράσει ένα Porsche turbo 996 . Δεν μπορεί να εκτιμήσει την τεχνολογία και την ποιότητα του GTR , κοιτάει μόνο το σήμα που γράφει Nissan . Όπως κάποτε αγόραζε BMW 316 M-pack 100ΗΡ 11.500.000 δρχ, όσο το Fiat Coupe 20V turbo !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Έλληνας εφετζής? Το ξέρεις ρε φίλε ότι μόνο στην Ελλάδα κυκλοφορούν civic με 600 άλογα και saxoραλλα με άλλα τόσα? Έχεις δει Γάλλο, Άγγλο, Γερμανό, Αμερικάνο, με "φταγμένο" civic του 1997 με 600 άλογα? Και αν υπάρχει κάποιος σε αυτά τα κράτη που έχει τέτοιο, Ελληνικής καταγωγής θα είναι!!!!!! Πάρτε το χαμπάρι, είμαστε γυφτάκια και κομπλεξικοί προς το ακριβό! Μπες στα forums και διάβασε για να δεις τον πολιτισμό μας. Πόσοι κατά καιρούς έχουν γράψει "Εκεί που πήγαινα με το rallye μου, έρχεται μια ferrari και μου καλλάει. Πατάω γκάζι εγώ, ψεκάζω και τα νίτρα και τον ξεφτίλισα τον πούστη! Τον έκανα ρεζίλι στο γκομενάκι..." Και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, ΔΕΝ ΕΧΩ FERRARI. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος σου ειπε οτι δεν πουλαει το GTR ρε κεφτε?? Ξερεις ποσα ατομα γνωριζω που πουλησαν το αρχαιολογικο σχεδιαστικο ρημαδι και πηραν GTR?? Παρα πολλα! Και δεν ξαναγυριζουν πισω πια. Μην τα λεμε οπως θελουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To παραδοξο ειναι οτι GTR στην Ελλαδα αγορασαν χορτασμενα ατομα ειχαν Porsche και Ferrari, που ετρεχαν σε αγωνες και γενικα ειναι γνωστες . Αυτοι που δεν ειχαν πριν θα πανε στην Porsche λογω ονοματος οσο καλυτερο και αν ειναι το GTR, γιατι ειναι μακραν μπροστα απο τα 997Τ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή