Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

S3 VS 997TT



Έγινε μια κόντρα χθες μεταξύ ενός S3 και ενός Porsche turbo .
To S3 φοράει το μοτέρ 3,2lt με μία τουρμπίνα και το έχει επιμεληθεί ο γνωστός έλληνας tuner 0-400 και δουλεύει πίεση 1,2 μπαρ .
Το 997 έχει τα εξής .
1.Βελτιωμενες τουρμπινες VTG απο GT2 TTP.
2.Intercooler απο Αμέρικα!
3.Σωληνωσεις μεγαλυτερες απο Carbon κατασκευη TTP.
4.Eξατμισεις με αγωνιστικους 100ριδες καταλυτες TTP.
5.Xταποδια TTP.6.Δισκοπλατο Sachs Racing για 1.100 ΝΜ.
7.Ελαφρυ βολαν μονης μαζας.
8.Φιλτρο αερα.
9.Ζαντες Carbon Dymag.
10.Ρυθμιστη πιεσης βενζινης Bosch Racing της Porsche.
11.Προγραμμα / δυναμομετρηση ACE ΜΟΤΟRSPORT.Eχει κοφτη στις 8.000 στροφες και εβγαλε στο Mustang 575 HP τροχο στις 7.300 Rpm και 763 ( Ft - Lbs ) Τorque στις 4.600 Rpm με 100ρα βενζινη. Στις κόντρες κατεβαίνει με αγωνιστική βενζίνη .
Από 1ες ρολ και για 1000μ το S3 ήταν άνετα μπροστά . Μπράβο του έχει γίνει καταπληκτική δουλειά .
Για το ΤΤΡ τι να πω ? Κρίμα αυτός ο μεγάλος κοντράκιας να χάσει . Τα δύο κολητάρια με τα Porsche στεναχωρήθηκαν την τελευταία εβδομάδα από EVO και Audi ... Το blog αυτό στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στους συμπαθέστατους κολητούς, ζευγάρι μπορώ να πω ... Τους είχαμε προειδοποιήσει ότι είναι AΡΓΟΙ για να προσέχουν τις κακοτοπιές . Δυστυχώς έτσι είναι η πραγματική ζωή . Φέρθηκε σκληρά στους δύο κολητούς παρά την μεταξύ τους αλληλουποστήριξη .

http://www.youtube.com/watch?v=BkHofh3wCg0

50 σχόλια:

  1. και το βίντεο της κόντρας
    http://www.youtube.com/watch?v=BkHofh3wCg0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι δύσκολες στιγμές θα δυναμώσουν πιο πολύ την σχέση του Σαντίνο με τον ΤΤΡ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΤΡ δεν έχει ανάγκη αντέχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=FkeyfwDpIfc

    http://www.youtube.com/watch?v=jZtEjurJlN0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Σαντίνο : Καλέ μου Σαντίνο και βέβαια δεν χαίρομαι αν έχει πάθει ζημιά ο ΤΤΡ . Δεν είναι του χαρακτήρα μου και δεν είναι ωραίο να με παρουσιάζεται ως χαιρέκακο άτομο . Έχω διωχθεί από τα φόρουμ και με κατηγορούν όλοι εξαιτίας της θέσης που παίρνω απέναντι στις μετατροπές . Υποστήριξα την άποψή μου με το 997ΤΤ APR του Θοδωρή που φοράει μόνο πρόγραμα και μάλιστα με όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες του εργοστασιακού εγκεφάλου . Ούτε φίλτρο δεν φοράει το συγκεκριμένο 997 γιατί βλάπτει την αξιοπιστία, τα λάδια των βαμβακερών φίλτρων χαλάνε τα MAF . Επειδή έχω πάθει και επειδή έχω δει γνωστούς και φίλους να καταστρέφονται από μη εγκεκριμένες μετατροπές και από το πάθος της κόντρας μάθε ότι στεναχωρήθηκα που έπαθε ζημιά ο ΤΤΡ, αν έχει πάθει κιόλας .
    Επίσης στις κόντρες δεν υποστηρίζω κανέναν, ακόμα και εγώ αν κάνω δεν με ενδιαφέρει ποιός νικάει γιατί έχω μια άλλη κουλτούρα που δεν μπορείς να την αντιληφθείς . Συνεπώς είτε κέρδιζε είτε έχανε ο ΤΤΡ το ίδιο μου κάνει . Χάρηκα γιατί μετά από τόσες θυσίες πέτυχε δυνατό αποτέλεσμα το S3 . Οι κόντρες είναι για χαρά και διασκέδαση δεν είναι ούτε για αυτοεπιβεβαίωση ούτε για να καταστρέφουμε τα αυτοκίνητά μας .
    Αυτά τα ολίγα αγαπητέ Σαντίνο . Ξέρω ότι δεν τα διαβάζεις γιατί έχεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου κλειστά πάνω στο τραίνο που βρίσκεσαι . Νάναι καλά αυτοί που σε ανέβασαν ... Τουλάχιστον εγώ έχω ήσυχη την συνειδησή μου γιατί σου φώναζα μην ανέβεις ! Εσύ όμως την πάτησες για τρίτη φορά ! Και ΑΡΓΟΣ και με μια ανοιχτή πληγή . Καλό ταξίδι Σαντίνο ! Κάποια μέρα θα με θυμηθείς και θα καταλάβεις πόσο κουτός είσαι με το να λες ότι κάνω πάρτυ για την ζημιά του ΤΤΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eίμαι κατηγορηματικός ότι οι ζημιές και οι ανατινάξεις πρέπει να δημοσιεύονται αμέσως . Διαφορετικά είναι σαν να παραπλανούμε τους απέξω και δεν είναι καθόλου τίμιο . Αυτή μου η θέση δεν πρέπει να παρεξηγείται ότι χαίρομαι με την ανατίναξη του άλλου γιαυτό το διαδίδω . Το κάνω για να προσέχουν οι υπόλοιποι που έχουν παραπλανηθεί και νομίζουν ότι τα πράγματα είναι εύκολα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ φίλε Γιώργο,το block σου είναι πολύ καλό.
    Για τον φίλο μου TTP εύχομαι να μην έχει κάτι σοβαρό.Ειναι πολύ καλό παιδί και έχει την ίδια τρέλα που έχουμε όλοι με τα αυτοκίνητα .
    θάνος 9ff

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά μιλάμε ότι το συγκεκριμένο TTP είναι μιας χρήσης σαν το χαρτί υγειας.Κάθε φορά που κάνει κόντρα διαλύεται!Μπράβο στο άουντι που γύρισε μόνο του πίσω και που κέρδισε καθαρά την κόντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα μάλον έχει σοβαρή ζημιά και όχι κολάρα, δίσκο κλπ . Ποιός του είπε ότι τα Porsche turbo κάνει να στροφάρουν 8+ με στοκ καπάκι ? Τεσπα δεν έχει ανάγκη ο Τετεπές θα το ανοίξει και θα το φτιάξει . Αλοίμονο σε αυτούς που έβαλαν χρέη για και κολυμπάνε στα βαθειά τώρα ... Ο νοών νοείτο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάποιοι νομίζουν ότι κάποιοι άλλοι που έστειλαν τα Porsche τους στην Γερμανία είναι μαλάκες . Αν κάποιος θέλει κάτι παραπάνω από ότι δίνει το APR στα 997ΤΤ πρέπει να φτιάξει κυλινδροκεφαλές, δηλαδή να κατεβάσει μοτέρ να βάλει καπάκια GT3, μπιέλες και πιστόνια . Με τα σάλια δεν γίνονται όλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι λες βρε ''ανύπαρκτο'','' κομπλεξικό'' ανθρωπάκι;Ξέρεις εσύ από Πόρσε;Πότε έμαθες;Δεν ξέρουν αυτοί και ξέρεις εσύ που τα κοιτάς και ξερογλύφεσαι τέτοια εργαλεία;Δε σπάει ,δε χαλάει είπαμε και κερδίζει.Ε ρε ζήλια που τρώει τον κόσμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν θέλετε να βρίσετε κάποιον που γράφει ανώνυμα ελεύθερα αλλά να τον αποκαλείτε με την ώρα ανάρτησης . Πχ 6:27 πες μας ποιό είναι το "ανύπαρκτο", "κομπλεξικό" ανθρωπάκι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτός ο ΤΤΡ δε λέει τον κόσμο όλο ανύπαρκτο και κομπλεξικό;Όσοι δεν έχουν πόρσε δεν ξέρουν κλπ;Ε ας τα ακούσει από εδώ χωρίς να μπορεί να banaρει!Ειρωνικά το έγραψα για τον ξερόλα τον Μαυροφρύδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kαι μπανιστά ! Όλοι μας είμαστε μπανιστάδες μόνο αυτοί κάνουν κόντρες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς 4:16
    Το βλακα τον Santorinio εννοεις?
    Αυτος ειναι για λυπηση και τιποτα αλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Paidia prosexte 8a kini8ei nomika o santorinios !Etsi leei sto streetdragster . Prosexe yellow ua se kleisei mesa .
    Ti alli malakia ua akousoume ... Megalos kopanos o santorinios kala kanoun kai ton kanoun merokamato oloi . Tora ua ton kanoun merokamato kai oi nomikoi .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έμαθε κανείς τι ζημιά έπαθε ο ΤΤΡ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αντε μπας και του κοπει λιγακι το "υφακι" του κυριου ΤΤΠ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς 30/11 12.18 :Εγώ πολύ θα ήθελα να παραστώ σε δίκη yellow -σαντορινιού με το δεύτερο να λέει:Κύριε πρόεδρε o yellowbird με αποκάλεσε δημόσια αργό.Είπε το αμάξι μου κάσα.Έχω δώσει τον ιδρώτα μου για το Πόρσε,κάνω 6 δλ.τα 100-200 και το αποκαλεί ρέμα..ζητώ την παραδειγματική του τιμωρία.Εντάξει με πάτησε ο συγχωριανός μου με ένα τσόφλι EVO αλλά όχι και αργός!Παρακαλώ να αποκατασταθεί η υπόληψή μου στο πανελλήνιο,στους εργαζόμενους του φούρνου και στους πελάτες μου.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ:Κύριε εισαγγελευ τι έχετε να πείτε;
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ:Σήκω πάνω κατηγορούμενε yellowbird να απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις.Ορκίσου..

    Τα υπόλοιπα τα αφήνω να τα φανταστείτε παίδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν μασάει ο yellow έχει τον καλύτερο και γρηγορότερο νομικό σύμβουλο . Μην τους κάνει αντιμήνυση και καλέσουν σαντορινιό, ΤΤΡ και λοιπούς αργούς ψευδομάρτυρες για δίκη στις Σέρρες ! Εκεί να δείτε πόσο αργοί είναι ο ΤΤΡ και ο σαντορινιός ... Εκεί να δείτε πόσο κατηγορηματικός θα είναι ο νομικός σύμβουλος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ειναι γεγονος οτι ο νομικος συμβουλος ειναι και γρηγορος και ..καλο παιδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχουμε νομική προστασία ... βρίστε ελεύθερα ...
    και τον πιο γρήγορο δικηγόρο των Βαλκανίων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάποιος κόπανος στο streetdragster γράφει :
    to porsche se liges meres tha einai pali sto dromo.......
    mpouzi alazei o kostis kai einai ready.........
    afhste ladia kai nera....ta exei allaksei auta....
    Δηλαδή πόσες μέρες χρειάζεται για να αλλάξει μπουζί ?
    Αγαπητέ ΤΤΡ εγώ θα σου αποκαλύψω για άλλη μια φορά ότι κάποιοι διαδίδουν ότι το αυτοκίνητό σου είχε καλή ανατίναξη ... είναι οι ίδιοι που γράφουν για μπουζί και άλλες αηδίες στο φόρουμ σου για να σε σφουγγαρίσουν . Έτσι είναι τα κολοσφόγγια Κωστή μου εκεί που σε γλείφουν με την πρώτη ευκαιρία σε διαβάλουν . Γιαυτό δεν τα γουστάρω τα πουστράκια αυτά .
    Λυπάμαι για την ανατίναξή σου όπως και για κάθε ανατίναξη, καλύτερα να βγάλεις ανακοίνωση τύπου γιατί πολλά ακούγονται και δεν έχεις τίποτα να κρύψεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. το θεμα με τους σχετικους με τα πορσε εχει ξεφυγει εντελως...ειναι αποριας αξιον πως ολοι εχουνε γινει εξπερ στην βελτιωση των πορσε..και πως ορισμενοι με 10-20,000 ευρω κανουνε τα 997ΤΤ 700αλογα...εννοειται,οτι ολοι πιστευουνε οτι το καυμενο μοτερ αντεχει ...να αντεχει γιατι τα 700+ αλογα ειναι τελικα πονυς:))))....δεν αναφερω δε οτι ο RUF ζητα 85χιλ για 700αλογα..μαλλον μαλακας θα ειναι...ο δε 9FF οχι οτι ειναι και π0λυ φτηνος για 750+...εκει βεβαια παιζεται το "θα σπασει σημερα ή αυριο το μοτερ?",(αν και δεν φτιαχνει η 9FF και τοσοοοο τα μοτερ,ας ειναι καλα ο schumacher,oxi o γνωστος ,αλλα απο βελγιο μερια)μηπως στην sportec ειναι και αυτοι μαλακες,ξερετε ποσο χρεωνει για το κιτ των 800αλογων?(καλα ο σαντο το εκανε με ..ψιχουλα,ειχε το ειδημονα madsex να τον συμβουλευει ...για την evoms kai thn protomotive) ......εε ρε τι σου ειναι η διαφημιση και το μαρκετινγκ.....εγιναν ολοι βελτιωτες και οι ελληνες γνωστες της βελιτωσης σε 997ΤΤ ,που μεχρι πριν 10χρονια μονο στα περιοδικα τα βλεπανε....ο δε ΤΤΠ,(οχι ο ιδιοκτητης του εδω 997 ΤΤ,μιας και μαλλον την ψιλιαστηκε την ..περιπτωση)...φαινεται οτι μαλλον δεν τα παει καλα με τα προγραμματα και αφησε τον πρωην "dealer" του εδω να κανει αλλου το προγραμμα..εκτος και εαν την "ψιλιαστηκε" οτι με τα καραγκιοζιλικια του ιδιοκτητη ,του απολυτου κοντρερ,μια με 100αρα,μια με 109,μια με της παναγιας τα ματια και με κοφτη στις 8χιλ για να κερδιζει ,θα επερθει το μοιραιο..οποτε και σου λεει.."φτιαξε προγραμμα οπου θελεις"...φυσικα μιας και το εφτιαξε ελληνας μαιτρ...ολοι ειπανε δεν φταιει το προγραμμα...οχι φταιει η ..ζαντα:))))...για πειτε ρε γνωστες,πως ενα πιστονι η μια βαλβιδα η μια μπιελα παθαινει ζημια?....
    και τωρα ολοι περιμενουνε το υπεροπλο των 1000 αλογων απο 9ff...αραγε θα προλαβει να κατεβει απο την νταλικα..ειδωμεν κυριοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το να εξελιχθεί ένα μοτέρ διτούρμπινο και να βγάζει 700+ άλογα πραγματικά που μεταφράζονται σε επιδόσεις αλλά και είναι αξιόπιστα κοστίζει ακριβά .
    Το κιτ υπερκυβισμού της MAHLE είναι πανάκριβο γιατί είναι εξελιγμένο για να αντέχει πιέσεις και στροφές καλύτερα από τα μαμά εντόσθια . Σίγουρα κάποιος μπορεί να βρει μπιέλες-πιστόνια στο εμπόριο και να τα ταιριάξει . Όσο καλά και να είναι από ποιότητα υλικών από την στιγμή που δεν έχουν σχεδιαστεί για το συγκεκριμένο μοτέρ το αποτέλεσμα επαφίεται στον παράγοντα τύχη . Για τον στρόφαλο είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα . Αν σκεφτείται και το ότι το flat six της Porsche είναι μοναδικό μοτέρ και δεν υπάρχει πουθενά αλλού αυτή η αρχιτεκτονική καταλαβαίνετε πόσο απίθανο είναι να πετύχουν ταιριάσματα στην τύχη .
    Οι κυλινδροκεφαλές των διτούρμπινων δεν είναι σχεδιασμένες για στροφές και έχουν σχεδιαστεί να δουλεύουν το πολύ με K24 ή VTG και 7400 στροφές μαξ . Υπάρχουν όμως οι κεφαλές GT3 και GT3 RSR οι οποίες επιτρέπουν στροφάρισμα και ροή για 1000+ με κάποια πίεση και μεγάλες τουρμπίνες . Βέβαια οι κεφαλές αυτές κοστίζουν ...
    Όποιος δεν θέλει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη μπορεί να έχει 700+ άλογα με περιφερειακά μόνο . Το μοτέρ αντέχει αλλά δεν μιλάμε πια για βελτίωση αφού το αυτοκίνητο πρακτικά δεν γίνεται πιο γρήγορο, μάλον πιο αργό γίνεται λόγω λαγκ και λόγω στενού εύρους απόδοσης . Ακόμα όμως και η περιφερειακή βελτίωση είναι ακριβή στα Porsche και μπορεί εύκολα να φτάσει τα 30.000 ευρώ με αμφίβολο όμως αποτέλεσμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. To moter eine total loss gia recycling. Tripimeno pistoni komeni valvida ragismeno kapaki, htiimeni turbina etc RIP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Aπό βαλβίδα ξεκίνησε 3:32 ? Έχω την εντύπωση ότι η Q16 σε συνδιασμό με τις 8.000+ κόφτη έφταιξαν και πάλι πολύ κράτησε . Κρίμα στεναχωριέμαι με τέτοια . Λάθος να ρισκάρει κάποιος το μοτέρ ενός Porsche για βλακώδεις κόντρες και ελπίζω να διδαχθούν κάποιοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ελα μωρε... αφου υπαρχουν και βελτιωτες που τα φτανουν 700 αλογα με ενα προγραμμα ΜΟΝΟ... χαχαχαχα

    Γ Ε Λ Ο Ι Ο Ι ! ! ! ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Τσούκαλης με ενημέρωσε ότι 3:32 ορθά μιλάει . Ας τους το μεταφέρει κάποιος στο streetdragster μην κουράζονται να σφουγγαρίζουν άδικα και περιμένουν τα μπουζί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. LOL To Street Dragster klidose to thread.
    Kaneis den gnorizei apo ti ksekinise h anatinaksi.
    Ama den ksereis ti kaneis arga i grigora tha patheis zimia. Oi kontres den piezoun kai toso poli ta moter ektos an eine sto orio detonation me epikindino tunning.
    Elpizo na kratisi stock kofti sto epomeno moter, allios eine 20,000 zimia stin kaliteri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. APORO ME TON TTP POU ASXOLISTE KONTRES STIN EFTHIA KANEI H KOUTSI THIA MOU. POU EMATHE KAI POS EGINE KONTRER? AS PAEI NA MATHI NA ODIGAEI MOTO SE PISTA KAI NA STAMATISEI NA EINAI ROMANTIKOS H VELTIOSI DEN EINAI VIPER AS PAEI NA PARI KANENA CART NA TREXI STO PROTATHLIMA NA DEI POS EINAI KAI TA LEME.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το streetdragster panta klidoni ta topics poy den symferoun thn symoria tou TTP . Megali vlakeia pou eixe anebasei kofti 8200 den antexoun ta turbo toses strofes . Gia na kerdisei 1-2 karotses se kontra anatinaxe moter pou antexei 700 PS gia 200.000 km . Alla aytoi nomizoun ta xeroyn ola kai tou len kai bravo mono pou oi alloi exoun civic kai datsun ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ti na kanei o komplexikos . Karpazoeispraktoras pire Porsche turbo kai to paizei o gamaw sta saxoralla . Tou aresei na ton glyfoun oi katwteroi tou .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 8:56 afta pou les theloun heria
    kai stin euthia an eheis aloga pali eine thema
    alla 700ps se porsche eine sa na odigas podilato
    To cart sta geramata pou na to paei se luna park lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. To RS2 pou eixe o komplexikos to edine ston mhxaniko tou na to odigisei, akoma kai ta Porsche pou einai vidomena sthn asfalto ta fobate kai ta edine ston Irakli na ta odigaei .
    As katebei se dragster toulaxiston na dei ti kanei kai oxi na milaei gia ton Thodori pou ekane 11 ksero . Ase pou tou Thodori to amaksi kanei kathe bradi kontres pou elege o asxetos oti to APR einai piesmeno kai aytos thelei aksiopistia giayto ebale megales VTG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. H ELPIDA PETHENI TELEUTAIA O KATHENAS PENEUEI TO SPITI TOU OLI NA TA PAROUN KAI NA DOXASTOUN THELOUN .OI ORIMOI PIGENOUN SE PISTES KAI AGONES TO XRONOMETRO EINAI TO DIA TAUTA OSO GIA VELTIOSI PORSCHE turbo 500 ALOGA EINAI ARKETA AN XERIS .CHIP 700EURO RACE PIPES 295EURO FILTRO 80EURO 4ELATIRIA XAMILOMATOS 300EURO 4TOYO R888 1000EURO SINOLO 2300EURO KAI AS ERTHI O TTP STI PISTA NA DOUME TA ALOGA KAI TIS ISTORIES POU LEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Den kanei gia tetoia o TTP . O TTP thelei na ton glyfoun ta kolosfogia tou forum kai na ton theoroun ton megalytero kontrakia ever . Exoun kseftilisei ta Porsche oute na ta ksekinisoun den mporoun oxi na mpoun se pista ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Re paidia ena bouzi xesfixtike toses kontres kai milate !!! 8a sou ta sfixo ego ta bouzia TTP min kles !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτό το streetdragster δεν πρέπει να λέγεται πλέον φόρουμ, το κλείδωσαν το τόπικ με τελευταία ποστ για ξεβίδωτα μπουζί . Έδωσε εντολή ο ΤΤΡ να μην τον διασύρουν άλλο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αφού τις ζημιές μόνος του τις λέει..Λέει τουλάχιστον τη μισή αλήθεια.Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το είχε καλύτερο να λέει δικαιολογίες ότι του έσπασε ο καινούριος τότε συμπλαίκτης, τον οποίον περίμενε για πάνω από ένα μήνα, θυμάστε τις δικαιολογίες με την γεροντομούνα γραμματέα που έδτειλε τον δίσκο με το γαιδουράκι από την Γερμανία ... έβαλε και λίγο κολάρο και ολίγη από ρετάρισμα για να αποφύγει τον διασυρμό από το APR ... ξαναβάζει δίσκο ... και πάνω που έψαχνε κολάρα νερού στις 17:00 στις 18:00 προκαλούσε τον Θοδωρή ...
    Κάθε φορά που βλέπω τον Θοδωρή τον μουτζώνω που δεν με άκουσε να τον πάει στα μέτρα του να τελειώνει το θέμα ... Τώρα θα με μουτζώνει και ο ΤΤΡ γιατί αν είχε πάρει το μάθημά του στον δρόμο, από λόγια δεν καταλαβαίνει τίποτα, ίσως είχε γλιτώσει την ανατίναξη . Καλύτερα ΑΡΓΟΣ παρά χαμένος και ανατιναγμένος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Βλέπω να το διαλύουν το streetdragster , ΤΤΡ ανατίναξη, ΟΔΥ ανατίναξη, NISSAN GTR αιώνια ρύθμιση, ΞΕΝΑΚΟΣ αρχιμπανιστάς ανύπαρκτος . Τους έμεινε ο κοτοΣάντο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. genikotera ta forum einai gia klamata.panta omades kai klikes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οτι κοροϊδεύεις το λούζεσαι.
    Ο TTP μόνο να κοροϊδεύει ήξερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. telika ti egine me ton TTP?allakse moteraki?kolonei na paei me to eliot kai to paizei konter i kotoula?

    ΑπάντησηΔιαγραφή