Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Συγχαρητήρια στον κύριο ΤΤΡ ...


Τα συγχαρητήρια δεν πάνε βέβαια στον βελτιωτικό οίκο ΤΤΡ γιατί τουλάχιστον ένα προιόν του το πρόγραμα για 997ΤΤ είναι εντελώς απαράδεκτο . Συγχαίρουμε τον κύριο αυτόν που κάποτε παρίστανε τον αντιπρόσωπο του ΤΤΡ γιατί έχει καταφέρει να δοξαστεί όσο κανένας άλλος . Είναι ο μεγαλύτερος κοντράκιας και αποδείχτηκε . Με ένα κοντροφόρουμ που άνοιξε απέκτησε φανατικό κοινό . Το κοινό αυτό τον υποστηρίζει σε όλα, ακόμα και ενάντια στα συμφέροντά του και στην αλήθεια . Τι κι αν είναι ΑΡΓΟΣ, πάντα πρώτος είναι . Νάναι καλά το φόρουμ ... Μέχρι και αντίπαλοι προγραματιστές τον υποστηρίζουν με φανατισμό ενάντια στα συμφέροντά τους . Έστησαν και κόντρες για να τον ευχαριστήσουν .

Νάσαι καλά ρε φίλε και να σε προσκυνάνε έτσι πάντα . Μην τους λυπάσαι, ραγιάδες είναι . Πολύ το χαίρομαι και δεν πρόκειται να στο ξαναχαλάσω ... Δεν πέφτω ξανά στο επίπεδο να συνομιλώ με τα κολοσφόγγια σου . Μαζί μπορούμε να τα λέμε, αλλά τα κολοσφόγγια δεν τα ανέχομαι . Άλλωστε όπως βλέπεται με καλύπτει καλύτερα αυτό το blog . Ευτυχώς που με διώξατε από τα κοντροφόρουμ γιατί δεν βρίσκαμε άκρη .

Μπράβο σου λοιπόν, είσαι ο καλύτερος ! Απόλαυσε την δόξα που σου χαρίζει το φόρουμ σου και μην ασχολείσαι μαζί μου . Ζήσε την δόξα και την αναγνώριση των αντιπάλων σου . Αντίπαλοι βέβαια ήταν μέχρι χθες, σήμερα είναι προσκυνητάδες σου . Έτσι πρέπει, τα αμόρφωτα παιδάκια να υποκλίνονται σε κάποιον αξιότιμο κύριο σαν και εσένα . Σε αντάλλαγμα τους βαφτίζεις κοντράκηδες ακόμα και μηχανολόγους . Καλά κάνεις γιατί έτσι δίνεις μεγαλύτερη αξία στο σφουγγάρισμα που σου κάνουν . Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η ανοχή που δείχνεις απέναντι σε έναν άξεστο και βδελυρό υποκείμενο που γυρίζει με σκατοσακούλες και δεν το έχεις βάλει στην θέση του .

Τα συγχαρητήρια είναι πραγματικά χωρίς δόση ειρωνείας, άσχετο αν δεν με αντιπροσωπεύει αυτή η κατάσταση . Είναι κατόρθωμα να επιβάλεις κάτι ΑΡΓΟ ως το καλύτερο για κόντρα και σου το καταλογίζω .

8 σχόλια:

  1. Από τη μιά δεν θες να ασχολείται μαζί σου αλλά να τα λέτε που και που....Κάτι δεν πάει καλά με σας τους δυό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο φόρουμ του δεν έχει να κάνει με κάτι προσωπικό . Από την άλλη έχω σαφή αντίληψη των αβανταδόρων του . Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον επειδή του αρέσει να τον γλύφουν αλλά δεν ασχολούμαι με τα γλυφτράκια του, ούτε τα εκτιμάω και αν κάποτε είχα άλλη γνώμη γιαυτούς τώρα είδα καλύτερα την πραγματικότητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti psahnete tora mages ? o salias evale ton madsex na xasei giati ton tsouzi pou ena programa toys ekane xazous . kalytera sou leei o Kostis para apr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειστε βαρεως μαλακεσ ολοι μου φενεται εδω...
    Ψευτη Πανουτσο, κανε την προπαγανδα σου και απολαυσε τη εδω που κανεις μονολογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως βλέπεις ο καθένας γράφει ότι θέλει εδώ μέσα είτε ανώνυμα είτε επώνυμα . Αν θέλεις να πεις κάτι μπορώ να σου το κάνω και ανάρτηση δεν έχω κανένα πρόβλημα . Απλά εδώ δεν γλύφουμε κανέναν . Αν πάλι θέλεις κάποια εξήγηση ή δεν καταλαβαίνεις κάτι ευχαρίστως να σου εξηγήσω .
    Το πρόβλημα πολλών από εσάς είναι ότι δεν εκτιμάτε την αλήθεια και προπαντός δεν εκτιμάτε αυτόν που βγαίνει και σας στην λέει κατάμουτρα .
    Καλό σφουγγάρισμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και κάτι άλλο, το blog αυτό δεν παριστάνει κάτι που δεν είναι . Είναι ένα blog που γράφουμε κάποιοι φίλοι με μεράκι για τα αυτοκίνητα, όποιος έχει το ίδιο πάθος και θέλει ευχαρίστως να του δώσουμε βήμα εδώ . Επίσης όποιος θέλει να προβάλει κάτι σχετικό ευχαρίστως να τον εξυπηρετήσουμε .
    Το blog δεν οφείλει να τηρεί τις αρχές που οφείλει ένα φόρουμ, όπως για παράδειγμα την αρχή της ισονομίας ... Ότι θέλω γράφω και ότι θέλω διαγράφω αλλά ως ένδειξη ανωτερότητας αφήνω το σχόλιο που με αποκαλεί ψεύτη και περιμένω το σχόλιο του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το θεμα με τους σχετικους με τα πορσε εχει ξεφυγει εντελως...ειναι αποριας αξιον πως ολοι εχουνε γινει εξπερ στην βελτιωση των πορσε..και πως ορισμενοι με 10-20,000 ευρω κανουνε τα 997ΤΤ 700αλογα...εννοειται,οτι ολοι πιστευουνε οτι το καυμενο μοτερ αντεχει ...να αντεχει γιατι τα 700+ αλογα ειναι τελικα πονυς:))))....δεν αναφερω δε οτι ο RUF ζητα 85χιλ για 700αλογα..μαλλον μαλακας θα ειναι...ο δε 9FF οχι οτι ειναι και π0λυ φτηνος για 750+...εκει βεβαια παιζεται το "θα σπασει σημερα ή αυριο το μοτερ?",(αν και δεν φτιαχνει η 9FF και τοσοοοο τα μοτερ,ας ειναι καλα ο schumacher,oxi o γνωστος ,αλλα απο βελγιο μερια)μηπως στην sportec ειναι και αυτοι μαλακες,ξερετε ποσο χρεωνει για το κιτ των 800αλογων?(καλα ο σαντο το εκανε με ..ψιχουλα,ειχε το ειδημονα madsex να τον συμβουλευει ...για την evoms kai thn protomotive) ......εε ρε τι σου ειναι η διαφημιση και το μαρκετινγκ.....εγιναν ολοι βελτιωτες και οι ελληνες γνωστες της βελιτωσης σε 997ΤΤ ,που μεχρι πριν 10χρονια μονο στα περιοδικα τα βλεπανε....ο δε ΤΤΠ,(οχι ο ιδιοκτητης του εδω 997 ΤΤ,μιας και μαλλον την ψιλιαστηκε την ..περιπτωση)...φαινεται οτι μαλλον δεν τα παει καλα με τα προγραμματα και αφησε τον πρωην "dealer" του εδω να κανει αλλου το προγραμμα..εκτος και εαν την "ψιλιαστηκε" οτι με τα καραγκιοζιλικια του ιδιοκτητη ,του απολυτου κοντρερ,μια με 100αρα,μια με 109,μια με της παναγιας τα ματια και με κοφτη στις 8χιλ για να κερδιζει ,θα επερθει το μοιραιο..οποτε και σου λεει.."φτιαξε προγραμμα οπου θελεις"...φυσικα μιας και το εφτιαξε ελληνας μαιτρ...ολοι ειπανε δεν φταιει το προγραμμα...οχι φταιει η ..ζαντα:))))...για πειτε ρε γνωστες,πως ενα πιστονι η μια βαλβιδα η μια μπιελα παθαινει ζημια?....
    και τωρα ολοι περιμενουνε το υπεροπλο των 1000 αλογων απο 9ff...αραγε θα προλαβει να κατεβει απο την νταλικα..ειδωμεν κυριοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή