Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Καταγγελία για Μ3 Ε92


Αναγνώστης και φίλος ιδιοκτήτης ΒΜW M3 E92 DKG έστειλε την κάτωθι καταγγελία . Την αναρτούμε με επιφύλαξη ως προς το περιεχόμενό της .



ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ Μ3 DKG H BMW-Μ- ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ 370-380 ΙΠΠΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ 1500 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 380 ΣΤΟ DYNO.....

ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η -Μ- ΑΥΤΟ.

1. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ DKG ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟ DKG ΕΙΝΑΙ 100 ΜΕΤΡΑ ΕΜΠΡΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΒΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΕΜΠΟΡΙΚΑ.

2. ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΝΖΜΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ. (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ DSG-VW ΒΛΕΠΕΙΣ....)

4 σχόλια:

  1. Υπάρχει δυναμομέτρηση για αυτό δημοσιευμένη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεβαίως . Αυτός που έκανε την καταγγελία έχει Μ3 Ε92 DKG και μέτρησε το δικό του . Ρωτήσαμε τον Oliver της evotech.de και επιβεβαίωσε ότι όσα έχει μετρήσει στο ΜΑΗΑ έχουν βγάλει αισθητά λιγότερα από όσα υπόσχεται ο κατασκευαστής .
    Δεν μπορούμε όμως να είμαστε απόλυτοι ότι αυτό συμβαίνει μόνο στα DKG .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχομαι να μη ειναι αλήθεια γιατι είναι ντροπή για το Motorsport division της BMW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό δεν είναι νέο φαινόμενο με τα Μ3... Για να σας το αποδείξω, δυναμομετρήστε ένα Ε46 Μ3. Δεν πρόκειται να βγάλει πάνω από 325-330 άλογα στον στρόφαλο, την στιγμή που τα περισσότερα αυτοκίνητα δείχνουν πάντα παραπάνω δύναμη μετά από μετρήσεις. Πρακτικά θα το καταλάβετε με το να βάλετε δίπλα στο Ε46 Μ3 μια carrera 997 με 325 άλογα "μόνο". Μετά τα 150-160 χιλιόμετρα έχει φύγει το Porsche. Για να μην πω για την 997 S, με την οποία η Μ3 δεν έχει καμιά επαφή πουθενά, παρόλο που θεωρητικά η διαφορά είναι 10 άλογα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή