Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Μ3 Ε46 ΚΟΜPRESSOR Vs 335 Vs C63 Vs CaymanS PDK














Mεγάλη αποτυχία αυτό το Μ3 Ε46 με κομπρέσσορα και πολύ ψάξιμο αρκετούς μήνες καταφέρνει και χάνει από όλους τους αντιπάλους του . Το καλύτερο αποτέλεσμα που πήρε ήταν μισό καπώ διαφορά σε CaymanS PDK από ρολ 700μ . Σε προηγούμενο άνοιγμα είχε φάει κοντά κολώνα από το συγκεκριμένο Cayman και ποτέ δεν μάζεψε . Το Cayman είναι 320 άλογα και το Μ3 343 χωρίς τον κομπρέσσορα ... Τι τον ήθελε τον κομπρέσσορα δεν μπορώ να το καταλάβω . Άλλο κομπρεσσεράτο Μ3 χρυσαφί έχει καταφέρει να ανταγωνιστεί Μ5 Ε60, σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς όμως να λαμβάνουμε υπόψιν την αξιοπιστία που μπορεί να έχι ένα Μ3 Ε46 με φυσιτήρι .
http://www.youtube.com/watch?v=5w5bRWLYWf8

http://www.youtube.com/watch?v=A2efLEXvf5M&feature=player_embedded

6 σχόλια:

  1. Xθες στην Μαύρη και στην Καβουρίου έγιναν αρκετά πατήματα .
    1. Λευκό 9άρι με μαύρο, μέχρι τα 300μ μαζί μετά άνοιξε το άσπρο, φαινόταν πιο δυνατό και από ότι λένε παίζει στα 570 άλογα .
    2. Στάρλετ ατμοσφαιρικό Μπαρμπαρή 180 τροχό από 1600 κυβικά με το κόκκινο ούνο σώβρακο του Μπόνο . Τις δύο προηγούμενες Τετάρτες μπροστά ήταν ο Μπαρμπαρής . Χθες επιβλήθηκε ο Μπόνο καθώς ξεκίναγε καλύτερα το ούνο του από το Στάρλετ και δεν έδειχνε ικανό το στάρλετ να μαζέψει όπως τις προηγούμενες φορές . Το ούνο έχει μαμά μοτέρ με μια μεγαλύτερη τουρμπίνα .
    3.Speedster με Escort MKII με μοτέρ Cosworth μπροστά το Speedster σχετικά άνετα .
    Έτοιμα για μάχη ήταν η μπορντώ Deltona, 997APR, SIERRA Μάριου και επανεμφάνιση του SIERRA Κολίντζα . Ο Βλάχος με το βολτίσιο SIERRA του προκάλεσε το Α4 του Τσακανίκα 707 άλογα . Ο Τσακανίκας αρνήθηκε και είπε να τον πάει με το άσπρο έσκορτ και αν θέλει ο Βλάχος να φέρει το μπλε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά όλα αυτά και στην καλτ ωραία ήταν ... Αλλά την μεγαλύτερη διασκέδαση την πρόσφερε ο τάφος του Σόκιν . Το γέλιο είναι ότι ο καημένος ο Σόκιν ακόμα δεν έχει καταλάβει πόσο αργός είναι . Τον δουλεύει ο Οδυ για τα καλά και δεν βλέπει ότι ούτε το Cayman δεν μπορεί να περάσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. roba to sokinm3 efage kolwna apo to c63 to perase eykola to 335 exase mia me diafora apo ton numb cayman kai phre isopalia mia allh .
    twra ton prokalei o giannisnos kai kanei thn kota . O giannisnos phre isopslia apo to numb cayman alla apo stash an paei roll 8a einai mprosta gia 400m apo ton sokin .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poly kaalo to numb cayman S PDK gia ta aloga tou. Ksyrizei mono me eksatmish

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο στον Dr Yellowbird που μας ενημερωνει για τα ενδιαφεροντα πατηματα

    φιλικα

    firfricof

    ΑπάντησηΔιαγραφή