Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

BMW M5 F10


Συνεχίζεται η εξέλιξη της νέας Μ5 η οποία θα εφοδιάζεται με τον 4.4 lt Twin-Turbo V8 κινητήρα 570hp και κιβώτιο διπλού συμπλαίκτη DCT.

11 σχόλια:

  1. Η χαρα των βελτιωτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήδη έχει φτάσει 680ΗΡ ως 550, έχουν ξεφύγει τα πράγματα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pou tha stripsei auti i kourada? edw den estrive i e60 ta 507 atmosfairika tis aloga... etsi opws to pane tha poylane sedan amakswmata me 1000 aloga se liga xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οντως κατανταει απαραδεκτο. Sedan μονο για ευθεια.Αυτο με ενα φπε θα βγαζει 85 κιλα ροπης.Απλα δε θα στριβει ποτε.Μονο με τετρακινηση ΙΣΩΣ εχει νοημα τετοια ροπη σε ενα οικογενειακο αυτοκινητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαρη ουτε με 4κινηση θα εστριβε λογω της μεγαλης μαζας, του υψηλου κεντρου βαρους κλπ. Απλα θα ηταν λιγο καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για σενταν μεγαλα στριβουν καλα τα Μ5 ειναι ασφαλη και ίσως τα πιο διασκεδαστικά αυτοκινητα ! Μεγαλα πισωγλεντια δεν ισιωνουν πουθενα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ,PANAMERA ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΤΡΙΒΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. DCT biturbo 700HP ΦΠΕ δεν ειναι ασχημα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H Panamera turbo δεν έχει αντίπαλο στα τετράπορτα, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με Μ5 . Σίγουρα και η Μ5 έχει τις χάρες της, όπως μας έχει συνηθίσει τουλάχιστον η BMW . Πιθανότατα θα είναι πιο διασκεδαστική από την ισοπεδωτική Panamera και πιο φτηνή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν είμαι fan των Μ5, αλλά η φράση "δεν θα στρίβει" δεν έχει νόημα όταν μιλάμε για οικογεννειακά sedan αυτοκίνητα. Ποιός οικογεννειάρχης ενδιαφέρεται να πάει το Μ5 του σε πίστα...? Το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε να κάνει γρήγορα ταξίδια, να έχει καλό ρεπριζ, να έχει άνεση, ροπή και το πιό σημαντικό, να είναι ανταγωνιστικό (απέναντι στο rs6 π.χ.). Όλα αυτά τα καταφέρνει μια χαρά. Προς τι ο προβληματισμός λοιπόν...? Αν υπάρχει πιστάκιας οικογεννειάρχης, τότε εκτός από Μ5 σίγουρα θα έχει και μια GT3 ή κάτι ανάλογο για να τρέχει. Το ίδιο ισχύει και για τον οικογεννειάρχη που έχει μια Mercedes cls AMG, audi rs6 κ.λ.π. Είναι απλά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή