Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Aτυχήματα με Lamborghini
















Άλλο ένα ατύχημα με Lamborghini Murcielago . Έχουμε ξαναθίξει το θέμα της υψηλής συχνότητας ατυχημάτων με Lamborghini http://dryellowdird.blogspot.com/2010/01/lamborghini-murcielago-lp670-4-sv.html .





Mπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στο απογοητευτικό site : http://www.lambounfall.de/lamborghini_murcielago_crash.html .

11 σχόλια:

  1. Εχουν ακουστει και αλλα ατυχηματα με Gallardo που ξαφνικα πηραν την πρωτοβουλια να στριψουν δεξια χωρις λογο... Η ανακληση του Νισσαν σας μαρανε. Δεν κοιταται τα χαλια σας Γερμαναραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. An den feygoun apo ton dromo tote kaigontai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι Γερμαναραδες ρε φίλε! Το ότι είναι Γερμανικών συμφερόντων η εταιρεία, φταίνε οι Γερμανοί ή οι Ιταλοί που την κατασκευάζουν? Πλάκα μας κάνεις? Η τεχνογνωσία των Lambo είναι καθαρά ιταλική. Δηλαδή αν η BMW αγοράσει την Ferrari τι σημαίνει αυτό, ότι τα προβλήματα αξιοπιστίας της Ferrari θα τα χρεωθεί η BMW????? Τι κουλά είναι αυτά πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Re arxige to Gallardo einai ena R8 me allo souloupi! Plaka mas kaneis? AUDI-VW-LAMBO ktlp kanoun allaksokwlies se moter kai kivwtia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε φίλε, η Gallardo είναι R8 με άλλο σουλούπι ή το αντίθετο??????? Θα μας στείλεις εσύ!!! Ρε συ, από πότε η audi έβγαζε τέτοιους κινητήρες σαν της lambo? Από τότε που την αγόρασε, της έκλεψε την τεχνογνωσία και κατασκεύασε το R8! Μην τρελαίνεσαι έτσι. Μια ζωή 1.8 turbo 20βάλβιδα έβγαζε η καημένη η Audi! Τι νομίζεις, ότι άνοιξε τα μάτια στην lambo και τους έδειξε πως να βγάζουν άλογα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Se ligo tha mas peis oti o FSI proilthe apo tin texnognwsia tis Lambo.. Audi einai to moter kai mpainei stin Gallardo. Telos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. eidate kanena R8 na strivei deksia mono toy?ante krazoume kai toye germanous tora...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Exoume dei kainourio 997 na pataei freno kai na phgainei to petal sto patwma . Giati den ta grafeis yellow ayta ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε φίλε 7:21 με τι επιχειρηματα λες καημένη την Audi, πιστεύεης οτι η Audi δεν έχει την τεχνογνωσία να φτιάξει μόνη της ενα αυτοκίνητο επιπέδου Callardo?Τώρα σχετικά με το 1,8turbo 20v καποίο λόγο θα έχει η Audi που το έχει τοσα χρονια στην παραγωγή ούτε εγώ ούτε εσύ ξέρουμαι τον λόγο οπότε δεν θα έπρεπε να την κράζεις ,αμα δεν σου αρέσει το Audi αγόρασε κατι άλλο θεμα γούστου και τσέπης είναι? Δεν καταλαβαίνω γιατι τόσοι φανατίλα για τα σίδερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. giati osa den ftanei i alepou ta kanei kremastaria...kai oi malakes me ta datsun ta krazoun ola,anti na klaine me ta xalia toy gtr kai tis vlaves tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή