Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

RUF History


H PORSCHE παρότι εδώ και 45 χρόνια παράγει το καλύτερο σπορ αυτοκίνητο όλων των εποχών την 911 είναι και ο κατασκευαστής που έχει την πιο στενή σχέση με τους βελτιωτές . Ο RUF εκτός από ποιοτικός βελτιωτής PORSCHE είναι αυτός που είναι πιο κοντά στην φιλοσοφία της PORSCHE και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την προσωπικότητα των αυτοκινήτων αυτών .
Παρακολουθείστε το βίντεο στο 4:50 ο οδηγός μηχανικός εξέλιξης Paul Frere εντελώς αβίαστα σε δύο φράσεις δίνει τον ορισμό του PORSCHE 911 .
Υπάρχουν φίλοι του μπλογκ οι οποίοι έχουν κουλτούρα PORSCHE , το αντίθετο δηλαδή από την συμμορία του streetdragster που όχι μόνο είναι αμόρφωτοι και άξεστοι αλλά κάνουν κακή χρήση και διασύρουν τα PORSCHE . Μου έρχεται στο μυαλό η φράση του γνώστη Greek GT3 περί σούπερ μάρκετ και δυστυχώς ο Μίκυ μάους ...
Όσοι δεν έχουν καθίσει πίσω από το κλασικό ταμπλώ των αερόψυκτων με τα 5 όργανα ας ρίξουν μια ματιά για να αντιληφθούν γιατί το 911 είναι το νούμερο ένα σπορ αυτοκίνητο όλων των εποχών στην πραγματική ζωή .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου