Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

PORSCHE 997 turbo APR Vs Aprilia Tuono




Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για το τι μπορεί να κάνει ένα γρήγορο PORSCHE απέναντι σε μοτοσυκλέτα με αφορμή τις κόντρες που έγιναν με το Tiger . Υπενθυμίζω ότι το Τiger είχε επιβληθεί με διαφορά μίας κολώνας στο 996 turbo K24 αλλά είχε χάσει από το 997 turbo APR με μια κολώνα διαφορά . Οπότε ήρθε η σειρά του Tuono να δοκιμάσει . Το συγκεκριμένο Tuono θεωρείται από τα πιο καλά βελτιωμένα Tuono και ο αναβάτης του γνωστός κοντράκιας . Από την άλλη το 997 turbo είναι tiptronic και η μόνη βελτίωση που έχει είναι το πρόγραμα APR . Όλοι έδιναν προβάδισμα στο Tuono, όμως το PORSCHE επιβλήθηκε σχετικά άνετα στα 600-700 μέτρα της Μαύρης . Το αποτέλεσμα δεν επιδέχεται αμφισβήτησης από καμία πλευρά . Μπράβο στο 997 turbo APR και εις ανώτερα . Ποιός έχει σειρά τώρα ... ?

4 σχόλια:

  1. με τον φαναρτζη ανοιξε ο θοδωρης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω ποιανού ήταν, αλλά κάποιοι ισχυρίζονταν ότι το Tuono αυτό στέκεται μέχρι τα 200χλμ σε 1000άρι supersport ... Μένει να ανοίξει ο Θοδωρής με GSX R να δούμε διαφορές γιατί αποκλείεται να περάσει τέτοια μηχανή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΤεΤεΠες μετά την ανατίναξη δεν έχει δώσει σημεία ζωής . Βέβαια τώρα θα γίνει καλό παιδί και δεν θα έχει καμία απολύτως τύχη με το APR .

    ΑπάντησηΔιαγραφή