Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Nissan GTR GT600 HKS time attack

5 σχόλια:

  1. KIRIE DOCTOR KOURASTIKAME ME TA NISSAN TIPOTA ALLO? OTAN H PORSCHE EFTIAHNE AYTOKINITA AFTOI EFTIAXNAN MIXER STAMATA LOIPON NA TA EKTHIAZEIS XERO OTI EXEIS APOPSI KAI KOULTOURA TOUS XRONOUS STA TRACK DAYS TOUS EKANES ME PORSCHE TO IDIO KAI OI FILOI SOU OUTE ME NISSAN OUTE ME FERRARI AUTA EINAI HALASMENA APO TO ERGOSTASIO EIDES XORIS ODIGOUS TI EPATHAN STIN F1 STOUS DROMOUS ASTO KALITERA PORSCHE FOR EVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εκθειάζω τίποτα, μάλον το βίντεο μιλάει από μόνο του αφού δεν σχολίασα τίποτα .
    Σε καμία περίπτωση δεν αναιρείται η άποψη μου ότι το 911 είναι με διαφορά το καλύτερο σπορ αυτοκίνητο όλων των εποχών . Ούτε σημαίνει ότι οι Ιάπωνες έμαθαν να φτιάχνουν αυτοκίνητα .
    Όμως η Porsche στον βωμό του κέρδους κατάντησε εν έτη 2009 ξεστοκάρει αναχρονιστικά 5τάχυτα tiptronic . Η υπερβολική σιγουριά της Porsche έδωσε το δικαίωμα στο Ντάτσουν να εμφανιστεί ως ανταγωνιστής και δυστυχώς να επικρατήσει σε πολλούς τομείς . Η Porsche είχε πολύ πριν κιβώτιο διπλού συμπλαίκτη αλλά η Ντάτσουν το πρόσφερε πρώτη και μάλιστα χωρίς να είναι έτοιμη και με πολλά προβλήματα . Στο τέλος όμως τα κατάφερε ! Δυστυχώς η Porsche πρώτη φορά στην ιστορία της κατήντησε το κορυφαίο της μοντέλο η 911 turbo να συγκρίνεται με ένα Ντάτσουν . Η Ντάτσουν είναι ίσως η τελευταία εταιρεία σε πρεστίζ πριν τους Κορεάτες ...
    Τελικά απάντησε η Porsche με την νέα 911 turbo PDK FSI για την οποία υπάρχουν πολλές και εντυπωσιακές αναφορές στο φόρουμ . Αλλά το πλήγμα είναι πια ανεπανόρθωτο ... Ψάχνω να βρω πότε από το 1974 υπήρξε ανταγωνιστής στις επιδόσεις, στην ταχύτητα και στον overall χαρακτήρα για την turbo ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια άλλη πτυχή που πρέπει να προσέξουμε ότι ο ανταγωνισμός είναι καλός για εμάς και είτε το θέλετε είτε όχι το GTR πίεσε την Porsche για ανανέωση της 997ΤΤ .
    Η PORSCHE AG ήταν η νούμερο ένα αυτοκινητο βιομηχανία σε κέρδη το 2007 . Να θυμίσω ότι πριν την παρουσίαση των boxster ήταν ζημιογόνος η παραγωγή των 993 . Ποιός όμως τολμούσε τότε να ανταγωνιστεί στα ίσα τις 993 turbo και 993GT2 ? ΚΑΝΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια Ντατσουν λετε ρε μαγκες? Νισσαν λεγεται... Παλια θα μου πειτε οτι λεγοταν Ντατσουν σωστα? Παλια, να σας θυμισω, οτι ο Πορσε εφτιαξε το σκαραβαιο πριν 50+ χρονια... Αρα ποιοι μιλανε οι σκαραβαιοι??? 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΗΜΑ, ΜΟΝΟ ΑΕΡΟΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑΖΕΤΕ! Σας ξεβρακωσαν τα πιλαφια ομως και σας κανανε δωρο και μια βαζελινη. Παλιοκουραδες. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίσσαν είναι ο όμιλος και Ντατσουν η αυτοκινητοβιομηχανία . Κάποια στιγμή λόγω κάκού ονόματος χρησιμοποίησαν το όνομα του ομίλου και στην αυτοκινητοβιομηχανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή