Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Bugatti Veyron a ‘Piece of Junk’


Ο Ron Dennis πρόεδρος της ΜcLaren με φιλοδοξία η εταιρία του να καθιερωθεί και ως κατασκευαστής σούπερσπορ αυτοκινήτων http://dryellowdird.blogspot.com/2010/03/mclaren-mp4-12c.html , αποκάλεσε την Bugatti Veyron σκουπίδι, ένα άσχημο και άχρηστο "γουρούνι" που δεν κάνει για τίποτα, δεν στρίβει ... Εντυπωσιάζει τον πολύ κόσμο αλλά δεν του προκαλεί κανένα θετικό συναίσθημα . Μάλιστα για να αποδείξει πόσο άχρηστη είναι η Veyron επικαλέιται την κόντρα στο Άμπου Ντάμπι όπου μετά από προβλήματα στον συμπλαίκτη και μετά από δέκα προσπάθειες έβγαλαν ψευδώς πιο γρήγορη την Veyron απέναντι στην McLaren F1 .

Yπερβολικός ο Ron Dennis, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ζηλεύει το απόλυτο αυτοκίνητο που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τα νούμερα που βγάζει .
Προσωπικά είμαι πιο κοντά στην κουλτούρα του Ron Dennis και του Gordon Muray, του ανθρώπου που έβαλε την σφραγίδα του εκτός από πολλά μονοθέσια και στην McLaren F1. Θεωρώ την Veyron μια επίδειξη ισχύος από τους Γερμανούς υπό την ηγεσία του Φέρντιναντ Πηχ, ένα εγχείρημα μάρκετινγκ για να αποδείξουν ότι είναι ικανοί να κατασκευάσουν το απόλυτο όχημα σε αριθμούς και τεχνολογική υπεροχή . Σε καμία περίπτωση κοινός θνητός δεν μπορεί να το αποκαλέσει σκουπίδι . Ο Ron Dennis στην υπερβολή του μπορεί . Από την άλλη όλοι υποκλινόμαστε στην τεχνολογία και στις ικανότητες της Veyron αλλά συγκινησιακά σε προσωπικό επίπεδο δεν με προκαλεί όσο μια McLarenF1, μια ENZO ή μία Ζonda ...

2 σχόλια:

  1. Πες τα ρε Ρον... Η McLarean F1 το 1996 με ατμοσφαρικο μοτερ 620 περιπου αλογων και αμαξωμα 1100 κιλων καταφερνε τα βγαλει 391 τελικη και η μαλακια του Πιχ θελει 32 ψηγεια, 30 λιτρα λαδι, 16 κυλινδρους 8 τουρμπο 8000cc ειδικα κουμπακια και αεροτομες για να κουνησει τα ξιγκια της και να παει 400.

    Αξεπεραστο το F1! Αντε και η νεα Veyron να εχει και δευτερο μοτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den katalavenw ps ginetai na fevgei toso h Mac sthn arxh. Epishma ta dyo exoun 0-400 Veyron 10.00 ksero kai h maC 10,8 peripou analoga me to pws tha ksekinhsei

    ΑπάντησηΔιαγραφή