Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Αλέξανδρος Μαργαρίτης

















Ο Αλέξανδρος Μργαρίτης είναι ένας ταλαντούχος οδηγός ελληνικής καταγωγής ο οποίος έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο DTM τα προηγούμενα χρόνια και συγκεκριμένα έτρεξε με Mercedes . Το 2010 ο Αλέξανδρος θα τρέξει στα FIA GT κατηγορία GT1 με την Triple H Team Hegersport οδηγώντας Maserati MC12 με χορηγό την Vitaphone . Παράλληλα θα συμμετέχει στην ομάδα Team Haribo Manthey Racing όπου θα οδηγήσει μια Porsche GT3R 2010 στην κατηγορία VLN σε 24ωρους αγώνες ως επί το πλείστον . Να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες είναι πρωταθλητές στις κατηγορίες τους . Συγχαρητήρια Αλέξανδρε για την επιτυχία σου να ενταχθείς σε δύο πρωταθληματικές ομάδες, σου ευχόμαστε πρωταθλητής και στις δύο προσπάθειες και σε ευχαριστούμε που φέρεις την ελληνική σημαία στο κράνος σου .

3 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία. μακάρι να δούμε την Ελλήνική σημαία ψηλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν μεγάλο ταλέντο πριν 5 χρόνια που τον διάλεξε η Mercedes για το DTM . Μέχρι για F1 τον είχαν ικανό αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και χρειάζεται και ο παράγοντας τύχη . Όπως και να έχει ότι θα οδηγήσει τον πρωταθλητή των FIA GT1 είναι μεγάλο επίτευγμα . Του εύχομαι ολόψυχα να πάρει το πρωτάθλημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε έναν αγώνα του dtm στην μπαρτελόνα το 2007,είχα την τύχη να συνομιλήσω με τον πατέρα του αλεξάνδρου εκεί στην εκκίνηση λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Μιλώντας άπταιστα ελληνικά και αφού τον ρωτήσαμε γιατί δεν τρέχει με το τελευταίο μοντέλο!! αλλα με την περσινή έκδοση,μας απάντησε πως και που τρέχει έστω και με αυτό είναι επιτυχία!! μιας και δεχόταν πόλεμο από παντου!!λόγο τις καταγωγής του!!!και πως εάν την επομενη χρονια δεν του έδιναν το καινούργιο μοντέλο θα σταματούσε!!όπως και έγινε...

    υγ.δυστυχώς παίζουν πολλά πράγματα ρολο να είσαι οδηγός σε κορυφαία ομάδα,δεν φτάνει μονο το ταλέντο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή