Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

911 Σε σκοπευτήριο





Να δωρίσει την Πόρσε του σε σκοπευτήριο αποφάσισε άγνωστος άνδρας, όταν κατάλαβε ότι η επισκευή της θα του κόστιζε μια περιουσία. Το πανάκριβο όχημα δέχθηκε 10.000 σφαίρες (Pics)Περισσότερες από 10.000 σφαίρες! Αυτή η ασημί Πόρσε 911 είχε παρουσιάσει μια σειρά από προβλήματα στον κινητήρα και το σύστημα ψύξης και επρόκειτο να κοστίσει στον ιδιοκτήτη της περισσότερα από 16.000 δολάρια για να την επισκευάσει.Ο πλούσιος ιδιόκτητης της, τα στοιχειά του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

να ξεχάσει τη στεναχώρια του τη δώρισε σε ένα σκοπευτήριο ώστε να την κάνουν "σουρωτήρι" από τις σφαίρεςΗ λέσχη ήταν αυτή του Northeast Shooters στην New England όπου τα 140 μέλη της έλαβαν την άδεια να πυροβολήσουν κατά βούληση λίγο πριν της βάλουν φωτιά και την καταστρέψουν ολοκληρωτικά.Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον John Beauchemin, ένα από τα 140 μέλη της λέσχης.Ο ίδιος δήλωσε στη Βρετανική Daily Mail "Το αυτοκίνητο ήταν στα 100 μέτρα απόσταση. Είχαμε πολλούς νέους και άπειρους σκοπευτές και ανθρώπους που χρησιμοποιούσαν πιστόλια" και πρόσθεσε "Κάποιοι από εμάς ήμασταν αρκετά γρήγοροι και ακριβείς με το στόχο. Πάντα ήθελα στη ζωή μου να καταστρέψω κάτι όμορφο... εκτός από μια Porsche"

4 σχόλια:

  1. Ποιος ακουει τους νισσανακηδες τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κλαρκσον ειχε καταστρεψει μετα απο επιπονη προσπαθεια ειναι η αληθεια μια 911 αεροψυκτη και δεν μιλησε κανεις και ο κομπλεξικος Κινεζος για να εκδικηθει τον Μαο κατεστρεψε μια αριστη Gallardo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσα αρρωστημενα μυαλα υπαρχουν εκει εξω τελικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το θεμα με την Gallardo το ειχαμε αναρτησει κι εδω. Δεν ξερω γιατι, αλλα το βιντεο του Κλαρκσον με την κοκκινη 930 με ειχε πονεσει πολυ περισσοτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή