Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

1η ΣΟΑΑ Ανάβαση Ριτσώνας 4-5 Ιουνίου





Λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχών (173) με τον οποίο οι αγωνιζόμενοι τίμησαν την ιδέα της 1ης ΣΟΑΑ ανάβαση Ριτσώνας και για διευκόλυνση όλων θα λειτουργεί τεχνικός και διοικητικός έλεγχος και το απόγευμα της Παρασκευής από τις 18:00-21:00 στον Χώρο της Ελληνικής Σωληνουργίας (Μηχανική) εμπρός στο θυρωρείο από όπου τελειώνοντας θα μπορεί κανείς να «στήσει» το pit του έως και ώρα 24:00 όπου θα παραμείνει φυσικά φυλασσόμενο με δύναμη security όπως και το βράδυ του Σαββάτου.

Το Σάββατο το πρωί ο τεχνικός–διοικητικός έλεγχος θα διεξαχθεί μεταξύ 8:00-10:30 στον ίδιο χώρο και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά.

Διαδικασία τακτοποίησης σας ερχόμενοι στα pits (θα σας βοηθήσει και το σχετικό τοπογραφικό που σας παρέχεται):
Α) Κατά την άφιξη σας στο τρίγωνο που σχηματίζεται στην πύλη του εργοστασίου κατευθύνεστε σε αυτήν από την πλευρά της Χαλκίδας (ανατολική πλευρά) (θα σας βοηθήσει και η ανάλογη σήμανση)
Β) Η άλλη πλευρά του τριγώνου που τείνει προς την κατεύθυνση του αγώνα θα χρησιμοποιείται για έξοδος πάντα από τα Πιτς και θα αντιστρέφετε ΜΟΝΟ κατά την επιστροφή της φάλαγγας των αγωνιστικών αυτοκινήτων μετά την εκτέλεση κάποιου σκέλους δοκιμών ή αγώνα
Γ) Αν η άφιξη σας γίνει μέσω της πρόσβασης που περνάει από τον τερματισμό οφείλετε φτάνοντας να σταθμεύσετε έξω και πριν από το τρίγωνο που σχηματίζεται στην είσοδο της Ελληνικής Σωληνουργίας και μόλις ενημερώσετε τους υπεύθυνους των Πιτς( Pits Marshals) θα σας διευκολύνουν να εισέρθετε.
Δ) Με την άφιξη σας στην είσοδο θα στέκεστε εκεί και θα αναμένετε την υποδοχή σας από τους υπεύθυνους των Πιτς στους οποίους θα αναφέρετε το όνομα του διαγωνιζομένου η τον αριθμό σας συμμετοχής και κατόπιν θα τους ακολουθείται ώστε να σας τακτοποιήσουν στον χώρο που θα σας υποδείξουν.
Στην περίπτωση « κοινών» SERVICE θα το αναφέρετε φυσικά αναφέροντας και το όνομα η αριθμό της ομόσταυλης συμμετοχής ώστε να προβλεφθεί και να κρατηθεί ο αντίστοιχος χώρος που θα ικανοποιήσει το σύνολο της ομάδας άμα της ολοκλήρωσης της άφιξης της . Αν γνωρίζετε την ήδη άφιξη των ομοσταύλων σας καλό θα ήταν να το αναφέρετε στους υπευθύνους.
Ε) Κάθε συμμετέχων θα προμηθευτεί με δύο κάρτες ελευθέρας μία για το φορτηγό Service που πιθανόν θα θελήσει κανείς να αφήσει προς φύλαξη στον χώρο των Πιτς και μία για το βοηθητικό σας όχημα .
Αυτά και μόνο θα επιτρέπονται να εισέλθουν στον χώρο των pits ΑΥΣΤΗΡΑ!
ΣΤ) Μετά το ξεφόρτωμα των τρέιλερ αυτά θα τα κατευθύνετε το συντομότερο δυνατόν στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί απέναντι από την πύλη της Ελληνικής Σωληνουργίας και αναγράφεται ως «ΧΩΡΟΣ ΤΡΕΙΛΕΡ»
Ζ) Στον χώρο των pits Θα λειτουργούν και θα συντηρούνται χώροι χημικών WC όπως περίπου υποδεικνύονται στο τοπογραφικό που κοινοποιείται και θα είναι αναρτημένο στα κτήρια του θυρωρείου.
Επίσης θα υπάρχουν κάδοι σκουπιδιών ενώ κατά τον διοικητικό έλεγχο θα σας τροφοδοτήσουν με σακούλες σκουπιδιών.
Παρακαλούμε ας δείξουμε ,χρησιμοποιώντας τα παραπάνω , τον πολιτισμό που είμαστε σίγουροι πως διαθέτουμε ως χώρος και ας σεβαστούμε την φιλοξενία μας στον χώρο της Ελληνικής Σωληνουργίας και στον γενικότερο χώρο του αγώνα.
Η) Παρακαλείστε μην επεκταθείτε πέραν των ορίων που θα έχουν σηματοδοτηθεί στον προαύλιο χώρο της Ελληνικής Σωληνουργίας όπως η ίδια η φιλόξενη διεύθυνση του εργοστασίου μας έχει ζητήσει.
Θ) Όπως περιγράφεται και στο άρθρο 8 του ειδικού κανονισμού :
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΙΤΣ
Για όποιο πρόβλημα που τυχών θα προκύψει κατά την φιλοξενία σας στον χώρο των Πιτς καλέστε τους υπευθύνους των Πιτς τα τηλέφωνα των οποίων θα είναι αναρτημένα στις επιφάνειες ανακοινώσεων έξω από το θυρωρείο των Πιτς όπου θα λειτουργεί και μηχανογράφηση και γραμματειακή υποστήριξη του αγώνα. Είμαστε σίγουροι πως θα απολαύσουμε αλλά και θα σεβαστούμε αυτή την νέα δυνατότητα του εν λόγω αγώνα.
Επισυνάπτεται τοπογραφικό διάταξης προς αναγνώριση του χώρου των pits και των βοηθητικών χώρων.
Η οργανωτική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου