Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

GETRIEBE TECHNIK (Ανακατασκευές σασμάν)









Ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια ανακατασκευής με έδρα το BOCHUM-GERMANY είναι το GETRIEBE TECHNIK . Στις μονάδες του υπάρχουν διαθέσιμα χιλιάδες αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και μετατροπείς ροπής (ΚΟΝΒΕΡΤΟΡΣ) . Υπάρχουν επίσης και συμβατικά χειροκίνητα κιβώτια . Η δυνατότητα ταχύτατης ανταλλαγής οποιουδήποτε προβληματικού σασμάν με πλήρες ανακατασκευασμένο είναι η βασική υπηρεσία της εταιρίας . Το ανακατασκευασμένο σασμάν είναι εφάμιλο του καινούριου εργοστασιακού . Όλες οι ανακατασκευές γίνονται με καινούρια γνήσια ανταλλακτικά .
Το ενδιαφέρον για τους αναγνώστες μας πέρα από τις ειδικές τιμές είναι η δυνατότητα ειδικών ενισχυμένων κιβωτίων για οποιαδήποτε ιπποδύναμη και ροπή επιθυμεί ο πελάτης . Στην GETRIEBE TECHNIK οι μεγάλοι βελτιωτικού οίκοι ενισχύουν τα tiptronic προκειμένου να αντέξουν πάνω 150 κιλά ροπής και χίλιους ίππους . Γενικά στα κιβώτια της Porsche είναι ο νούμερο ένα επισκευαστής-βελτιωτής .
Επίσης ενδιαφέρον θα βρουν οι κάτοχοι BMW M-power αφού υπάρχει πλήρης γκάμα καινούριων κιβωτίων Getrag σε χαμηλές τιμές .
Όλα τα σασμάν μετρούνται και ελέγχονται από ηλεκτρονικό υπολογιστή πριν την παράδοση και συνοδεύονται από απεριόριστη εγγύηση ενός έτους .
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες με τον Στάθη Πρεδάρη στα τηλέφωνα : Τηλ. 1: 2117705959
Κιν.: 6937005944

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου