Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Autocar : top five



8 σχόλια:

  1. που ειναι το GTR οεο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ekei pou einai kai o antagwnistis tou (911 turbo).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο top five υπάρχει 911, η πανέμορφη Ε-type, το ιδιοφυές mini απολύτως λογικά και επιβεβλημένα . Για τα άλλα δύο υπάρχουν πολλές εναλλακτικές προτάσεις .
    Βέβαια το Golf GTi δημιούργησε κατηγορία αλλά όχι μόνο του .
    Η McLaren είναι εξαιρετικό δημιούργημα αξεπέραστο με την σφραγίδα του δημιουργού του πλην όμως οι Ιταλοί δημιούργησαν τα supercars πολύ νωρίτερα και συνεχίζουν ακάθεκτοι . Όμως αν χώραγε και άλλο σπορ αυτοκίνητο αυτό κατά την γνώμη μου θα πρέπει να ήταν κάποια έκδοση Ferrari 250 GT με προεξέχουσες μορφές την 250 GT SWB και την μοναδική 250 GTO . Μιλάμε για αυτοκίνητα που από τα μέσα της δεκαετίας του 50 και μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 60 δεν είχαν αντίπαλο στις επιδόσεις, στο κράτημα, στους αγώνες, στο στυλ και στην ομορφιά . Ακόμα και σήμερα η οδική τους συμπεριφορά θεωρείται άψογη . Να πούμε για επιδόσεις ότι από το 1960 οι ίπποι των 3λιτρων V12 έπαιζαν στους 270-300 και σε συνδιασμό με τα καλά αλουμινένια αμαξώματα των 1000 κιλών (900 για την GTO) έκαναν 0-100km/h σε 5" (η GTO 4,9") .
    Υπάρχουν και άλλες προτάσεις αντί της F1 αλλά τι να κάνουμε με τους Άγγλους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω με τον γιωργο...σχετικα με την mclaren...υπαρχουνε εναλλακτικες...οπως ισως και η SV miura...σιγουρα η κατηγορια ειναι ιδιαιτερη και πολλες οι επιλογες...αναρωτιεμαι ομως ποτε θα δουμε γιαπωνεζικο αυτοκινητο στο top...twenty:)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε δεν θα δεις ποτε γιαπωνεζικο γιατι αυτα ειναι αντιγραφα των ευρωπαικων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ferrari 250 LM , Lamborghini Miura,Ferrari F40, Veyron, Ferrari 250 GTO , Pagani Zonda

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3,06 μπορει να μην υπαρχει οπως λες ο ανταγωνιστης του gtr,to 911 turbo υπαρχει ομως (και παντα θα υπαρχει)μια 911.στο τεστ οχι μονο δεν υπαρχει η νισσαν αλλα ουτε καν ιαπωνεζικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η veyron δεν υπηρχε περιπτωση να ηταν στο τοπ 5.Γιατι να ειναι?επειδη βγαζει 1001 η 1200 αλογα?ε και?ουτε ενα γυρω στο ρινγκ δεν μπορει να ολοκληρωσει...καλα το ειπε o Ron Dennis piece of junk

    ΑπάντησηΔιαγραφή