Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

PORSCHE 911 GT3 R HYBRID






















H PORSCHE εξελίσει ένα σύστημα ΚERS (Kinetic Energy Recovery System) για την αγωνιστικη 911 GT3 R . Το σύστημα αυτό εδράζεται στον μπροστινό άξονα και η ηλεκτρική ενέργεια που αποθηκεύεται κατά το φρενάρισμα μπορεί να αποδώσει 160 hp για 6-8 δευτερόλεπτα, αυτή η παραπάνω ισχύς μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς από δύο ηλεκτροκινητήρες . H τεχνολογία KERS δοκιμάστηκε το 2009 στην F1, αλλά στην περίπτωση της Porsche έχουμε μετάδοση κίνησης από ηλεκτροκινητήρες στον εμπρός άξονα . Τα 160 ΗΡ προστίθενται στα 480 του τετράλιτρου flat six για πιο δυνατές επιταχύνσεις . Αντίστοιχης φιλοσοφίας είναι το Kepler http://dryellowdird.blogspot.com/2009/12/kepler-motion-800hp-supercar.html .













8 σχόλια:

  1. Η Porsche αν και δεν συμμετέχει στην F1 οικειοποιήθηκε το KERS ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai einai pou mono oi alloi antigrafoun tin Porsche. Auti pote den antigrafei. Ante kai kales kontres me to yvridiko lexus tzipaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Porsche ψοδεύει περισσότερα χρήματα ανά αυτοκίνητο για διαφήμιση από κάθε άλλη εταιρία . Στους αγώνες δεν υπάρχει εδώ και 10 χρόνια, κμιά νίκη στα GT2-3 και συμμετοχή στις 24 ώρες του Ρινγκ . F1 και Lemans έχει ξεχάσει τι σημαίνουν . Κατά τα άλλα συνεχείς διαφήμιση της αγωνιστικής ιστορίας των 917 ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:18..ues kai ta les auta i sou ksefeygoune?...mipos thimasai poios itane nikitis perisi stis 24ores tou ring?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φέτος όμως η ΒΜW κέρδισε τις 24h αλλά και πάλι τι αίγλη έχουν μπροστά στο Λεμάν (1-2-3 η Audi), να μην πω για το πόσο μακριά είναι η F1 . Έχετε δει Porsche στην F1 ; Αυτή είναι η κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού με μεγάλη διαφορά από οτιδήποτε άλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλο οι 24 ώρες του Ring και άλλο του Lemans ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5,02 ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΜΠΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΝΙΚΕΣ KAI ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΠΟΡΣΕ ΣTH GT2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΙΝΓΚ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑUDI(LMP1) KAI AΛΛΗ Η PORSCHE(LMP2) ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ.ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ F1 MΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ PROST KAI LAUDA.ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΩΒΡΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H Porsche έχει πολλά χρόνια να συμμετάσχει σε κορυφαίες κατηγορίες . Επίσης στην F1 δεν συμμετέχει και η συνολική της παρουσία δεν την κατατάσει στις κορυφαίες εταιρίες .
    Όμως τα 911 συμμετέχουν σε αγώνες από άκρη σε άκρη σε όλον τον κόσμο . Οι παρουσία τους είναι μαζική και επιπλέον έχουν και τα εννιαία cup . Η αγωνιστική της εμπειρία είναι τεράστια, τα 911 έχουν εξελιχθεί μέσα από τους αγώνες, τα 911 του δρόμου έχουν στενή σχέση με αυτά που τρέχουν . Σε όλα τα πρωταθλήματα αυτοκινήτων τουρισμού, σε όλες τις ηπείρους θα δείτε πλειάδα 911 να αγωνίζεται . Ενδεικτικό της στενής σχέσης Porsche με αγώνες είναι η συμμετοχή και ρεκόρ μιας 911 GT3 Cup στο Pikes Peak που το μισό είναι χωμάτινο . Επίσης έχουμε δει 911 σε αναβάσεις και Ράλλυ . Δύσκολα θα βρείτε άλλο αυτοκίνητο με τόσο μεγάλο αριθμό συμμετοχών σε αγώνες και τέτοιο εύρος . Δικαίως η Porsche ισχυρίζεται ότι πεδίο δοκιμών και εξέλιξης είναι οι αγώνες όλου του κόσμου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή